Maak van uw kortlopende campagneeen succes!


Uw product promoten en aantrekkelijk presenteren in winkels en of retailkanalen? U hebt regelmatig kortlopende acties op de winkelvloer? De afdeling Eurocardboard ontwerpt en realiseert kartonnen displays, verpakkingen en giftboxes van idee tot realisatie. Onze innovatieve en ecologische aanpak geeft uw verkoop een boost. Wij ondersteunen u met know-how, creativiteit, kwaliteit en service!

Voor welke toepassingen is het uiterst geschikt?

Golfkartonnen displays zijn hét ideale materiaal om kortlopende akties (weken tot enkele maanden) te ondersteunen op de winkelvloer. Op een budgetvriendelijke manier kan U toch uw reclameboodschap duidelijk communiceren naar de consument. Wij maken displays op maat maar u kunt ook bij ons terecht voor standaard oplossingen.

Displays op maat


TOONBANKDISPLAYS

Verhoog de merkbeleving met juiste productpromotie. Zet je product in de spotlights met een creatieve toonbankdisplay, het genereert impulsaankopen bij de kassa.

VLOERDISPLAYS

Ontdek het maximale resultaat met technisch doordachte oplossingen. Geen uitdaging is ons teveel, laat U inspireren en wij werken uw ideale P.O.S.-campagne uit.

SPECIALS

Uw verkoop van uw merken ondersteunen met een leuke campagne? Dat kan met opvallende, creatieve promo-displays die de uitstraling van uw boodschap benadrukken. Een sportevenement, een summer-feeling of een focus op een specifieke doelgroep… wij verzorgen eye-catching ontwerpen die aanspreken!

VERPAKKINGEN & GIFTBOXES

Onze verpakkingen zijn niet enkel functioneel om het product te beschermen, maar dragen bij tot een aantrekkelijke communicatie naar uw klanten. Verkoopsondersteunende giftboxes zijn creatieve oplossingen om uw product te ondersteunen in het aankoopsproces.

Standaard displays


60×40 display

Deze universele display kan allerlei  producten presenteren. Vervaardigd uit 100 % karton en dus een ecologisch verantwoorde oplossing. De schabben zijn in hoogte verstelbaar en kan gemakkelijk op een SHEP of DOLLY aangepast worden. Er zijn 11 schapposities op telkens 95 mm afstand. De 60×40 displays zijn verkrijgbaar in 2 soorten : een prijsgunstige display voor gegarandeerde draagkracht van 15 kg per schap en voor een lichte meerprijs ook verkrijgbaar met schappen die 30 kg draagkracht aankunnen. Alle gekleurde vlakken zijn bedrukbaar in uw huisstijl.

Voor meer informatie kan U bij ons terecht op info@eurodisplaygroup.com

Pure display

Doelstelling van de Pure display: personaliseer volledig uw standaard display. Door gebruik te maken van een totale cover (sleeve) wordt een standaard display omgetoverd tot uiterst ‘tailormade’. Schabben zijn op 10 posities (her)verstelbaar en door een nieuwe bedrukte sleeve aan te brengen promoot U uw volgende campagne! Met een minimaal extra budget krijgt U een maximale nieuwe uitstraling!

Voor meer informatie kan U bij ons terecht op info@eurodisplaygroup.com

Stapelbakken

Stukgoed of losse producten promoten op een beperke ruimte van 60×40 cm ? Dan kan de stapelbak een interessante oplossing zijn ! De stapelbakken kunnen een draaggewicht aan van 25 kg/bak en om er een mooi geheel van te maken kan er een sokkel en een topkaart het geheel afmaken. Gemakkelijk te plaatsen op een SHEP of DOLLY. Alle gekleurde vlakken zijn bedrukbaar in uw huisstijl.

Voor meer informatie kan U bij ons terecht op info@eurodisplaygroup.com

Totems elips

De totem is een effectieve en mooie manier om de beleving van uw product en de branding van uw merk optimaal onder de aandacht te brengen. Door de grote oppervlakte aan beide zijdes en de ranke vorm is een totem de manier om uw boodschap te communiceren. De totem is makkelijk te versturen en binnen enkele seconde opgebouwd. Plano verpakt in een kartonnen doos en full-color bedrukt.

Voor meer informatie kan U bij ons terecht op info@eurodisplaygroup.com

Dump bins (vierkant, rechthoek, zeshoek)

Dumbins zijn ideale displays voor ongesorteerde productpresentaties, impulsaankopen en acties. Dumbins zijn verkrijgbaar in verschillende vormen : vierkant (max 12 kg), rechthoekig (max 25 kg) of zeshoek (max. 20 kg). Alle displays hebben een opvallende topkaart voor extra attentiewaarde en communicatie. Plano verpakt in een plastic zak en full colour bedrukt.

Voor meer informatie kan U bij ons terecht op info@eurodisplaygroup.com

Cubes (Open, gesloten)

De CUBE is een opvallende en veelzijdige manier om de boodschap te communiceren. Door de vele verschillende oppervlakten is er veel branding en beleving mogelijk. De CUBE is makkelijk te versturen en binnen enkele seconde opgebouwd. De gesloten cube is te verkrijgen in formaat 300x300x300mm en 400x400x400mm, de open cube in formaat 380x380mm. Plano verpakt in een plastic zak en full colour bedrukt.

Voor meer informatie kan U bij ons terecht op info@eurodisplaygroup.com

Interesse in promotionele POS?

Vraag onze specialisten om advies. We bekijken samen de mogelijkheden voor uw project.

Contacteer ons