100 %  RECYCLEERBARE WINKELPRESENTATIES DIE WERKEN


Op zoek naar displays of winkelpresentaties die enkele maanden tot 1 jaar op de winkelvloer moeten staan? Dan is honingraadkarton dé juiste oplossing. Wij ontwikkelen uw display op maat die de uitstraling meegeeft die uw merk verdient. Deze semi-permanente oplossingen zijn gemakkelijk inzetbaar en budgetvriendelijk.

Wat is het?

Honingraatkarton is een veelgebruikt basismateriaal om een ecologisch verantwoorde presentatie te ontwikkelen. Het is een stijf karton met een gelaagde kern. Deze platen zijn verkrijgbaar in 10mm, 16mm, 25mm en volledig digitaal bedrukbaar.

We creëren uw optimale en effectieve winkelpresentatie met honingraat of reboard materiaal afhankelijk van de toepassing waarvoor het moet dienen. Ideaal om uw communicatieboodschap over te dragen in displays, life-size standees, 3D Eye-catchers, beursaankledingen, seperatiewanden, meubilair, enz… Deze presentaties zijn uiterst geschikt voor indoor gebruik!

Wat zijn de voordelen?


reboard-stevig

Stevig

Het plaatmateriaal is uiterst sterk en is wel 6x lichter als MDF!

Inzetbaar

Reboard en honingraad is ideaal om volumes mee te creeren en leuke concepten uit te werken. Deze displays zijn eerder semi-permanent inzetbaar van enkele maanden tot 1 jaar toe.

Installatie

de displays worden meestal plat verpakt geleverd. Beperkt in volume, bespaart verzendkosten  en onmiddellijk  opzetbaar op de winkelvloer.

Bedrukking

Het materiaal kan volledig digitaal bedrukt worden zodat het de maximale uitstraling kan krijgen op de winkelvloer.

Ecologisch

Deze displays worden gemaakt van 100% recycleerbare materialen. Bovendien is het productieproces milieuvriendelijk.

Interesse in semi-permanente POS?

Vraag onze specialisten om advies. We bekijken samen de mogelijkheden voor uw project.

Contacteer ons